Aroma Freedom Technique  :“Geef jezelf de ruimte om te groeien naar meer Vreugde, Vrede en Vrolijkheid in je leven.”

Werk met de kracht van geur.

Een liefdevolle technique om emotionele harmonie te herstellen.

 

 

DE AROMA FREEDOM TECHNIQUE (AFT)

Met de Aroma Freedom Technique krijg je helder welke gedachten, gevoelens en herinneringen je tegenhouden in het bereiken van doelen en dromen. Het gaat om overtuigingen die je in het leven over jezelf hebt gevormd. Het is reis van voelen, ervaren en loslaten.

Er is geen ruimte om jezelf te veroordelen. Luister naar je innerlijke stem, adem en laat gaan.

Tijdens een sessie lossen we blokkades op, genieten van de geuren en helen we negatieve, gedachten/emoties.

Een bevrijding voor lichaam en geest.

Zo ontstaat er ruimte voor nieuwe inzichten en een positieve mindset.

 

Als afsluiting van de sessie maken we samen een actie-plan, de blokkades zijn opgeruimd het is tijd om in de praktijk te brengen dat je van jezelf houdt! 5 dagen lang ben ik je liefdevolle extra stem die vraagt of je al hebt gedaan wat aan jezelf hebt beloofd. Ik leer je de powerpose waarmee je meer zelfvertrouwen en kracht naar boven haalt om vrolijker aan je dag te beginnen.

Doe je mee? Jij bent het waard, zo eenvoudig is het.Essentiële oliën spelen een belangrijke rol in de processen van Aroma Freedom.

De werking van geur op het brein zorgt voor emotionele ontspanning. Daardoor kun je na een sessie met positieve energie richting geven aan persoonlijke ontwikkeling, zonder angst en twijfel. Je komt dichter bij jezelf, zodat je je vrij voelt om het leven te creëren waar je naar verlangt.

 

Soms is 1 sessie niet voldoende omdat er nieuwe doelen/blokkades boven kunnen  komen, maar het is absoluut bevrijdend! 

 

Een belangrijk thema wat regelmatig terug komt bij mijn deelnemers is zelfliefde, of het te kort daaraan.

Na de sessie sta je anders in je lichaam: Ik hou van mijn lichaam zoals het nu is, ik besluit of en wat, wanneer, hoe  ik wil veranderen. Je hebt ruimte gemaakt om jezelf  vanuit liefde te omarmen. En daarmee de ruimte  om stappen te zetten.

 

Martine Pastoor

HappyHealth-Trainer ♥️