Zonnestralen van de week

Wanneer was jou laatste scan? Misschien heb je nog niet eerder een scan gehad?
Sinds begin 2022 heb ik een iTOVi. Deze kleine scanner meet je frequenties en geeft aan welke oliën en supplementen je op dit moment het beste kunnen ondersteunen.

Je kunt bij  mij  een afspraak maken voor een scan. Dit kan niet online omdat je de scanner in je hand vasthoudt tijdens de scan.

Je kunt kiezen uit verschillende opties:
Een scan rapport waarbij je het scanrapport mondeling uitgelegd krijgt met wat basis informatie over de producten of een uitgebreid rapport waarbij ik een protocol voor je uit werk waarin o.a. komt te staan hoelang, hoeveel, hoevaak, waar en hoe je de producten mag gebruiken.
Hiervoor gebruik ik o.a. de biotensor.
Ook ontvang je een uitgebreide documentatie van de oliën.

Prijslijst:
Scanrapport met mondeling uitleg en rapport via de mail €15,-

Uitgebreid rapport met persoonlijk protocol en contact moment om te kijken hoe het gaat tijdens volgen van protocol €35,-

Gebruik je nog geen oliën maar ben je benieuwd of heb je bepaalde onderwerpen waar je mee aan de slag wilt?
Maak nu een afspraak.

Besluit je tijdens het consult dat je wilt beginnen met het protocol wat ik voor je uitwerk dan is de eerste scan gratis!
(Alleen wanneer je nog geen eigen account hebt of nog niet eerder iets hebt besteld)

Zit je rechtstreeks in mijn team en bestel je regelmatig? Elke maand is er een koffie ochtend waarin we scannen en samen de scan uitwerken. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

 

 

 

iTOVi basis

€ 15,00

iTOVi basis

€ 15,00

iTOVi scan mondeling toegelicht en basis rapport via de mail en app.

Een bodyscan inclusief een persoonlijk protocol, uitgebreide omschrijvingen van de producten en een nazorg moment om te kijken hoe het gaat tijdens het naleven van het protocol.