Zonnestralen van dit moment.

 

Mijn eerste Happy Retraite  is een feit!!! 🎉🎉🎉🎉

 

15 mei is de eerste in een serie van 3.

12 juni de 2de

31 juli de 3de

Thema: Een toekomst vol van Hoop.

 

Zo ongelooflijk trots op mezelf en zo giga veel zin in om 12 vrouwen deze dag een toekomst vol van Hoop te laten ervaren.

 

* Je bent niet alleen in wat je mee maakt of hebt meegemaakt.

*Gebruik van essentiële oliën 

* Vrouwen cirkel

*Aroma Freedom Sessie 

*Stilte 

*Happy Dance

*Beweging

*Ademen

*Ruimte om met jezelf te zijn

*Hartsverlangens 

*Hart verbinding 

*Rook-offer

*Thuiskomen bij jezelf 

*Thuiskomen bij de Bron, God, de Eeuwige 

*Veilige omgeving 

*Heerlijk eten en drinken

De kracht zit in de eenvoud, in verbinden, in omarmen en loslaten.

 

15 mei, 12 juni, 31 juli.

11.00 uur tot 15.00 uur.

All inclusive 

Met als bonus ook deelname aan het online retraite van 5 dagen t.w.v. €55,-

 

Er zijn 12 plekken beschikbaar, is 1 daarvan voor jou?

 

Geef jezelf een Happy Health Kado ♥️

Herstel een positieve energiestroom door het hele lichaam en breng een gevoel van evenwicht en harmonie met de Freedom Release Collectie.

 

Voor wie is deze collectie bedoeld?

- Iedereen die last heeft van op hol geslagen gedachten.

- Degenen die zich af en toe angstig voelen.

- Mensen die hun hersenen af en toe willen uitschakelen........

- Iedereen die niet midden in de nacht wakker willen worden omdat onverwerkte emoties/herinneringen om de hoek komen terwijl ze heerlijk willen slapen.

- Mensen die iets  pijnlijks heeft meegemaakt en moeite hebben om het te verwerken.

- Kinderen (of volwassen kinderen) die echt moeite hebben om contact te maken met anderen omdat ze gekwetst zijn.

- Iedereen die het lastig vinden om in ruimtes te zijn met veel verschillende mensen.

 

FREEDOM RELEASE COLLECTIE

Deze collectie werd gecreëerd om een gevoel van evenwicht en harmonie te brengen. Ze helpt gevoelens van woede los te laten en bevordert vergeving, verheft de geest en brengt de zachte eigenschappen in jou naar boven voor een positieve kijk op het leven. Deze collectie bevat vijf blends.

 

  1. FREEDOM

Freedom Essential Oil is een blend van Copaiba, Sacred Frankincense, Idaho Blue Spruce, Vetiver, Lavendel, Pepermunt, Palo Santo, Valeriaan en Rue. Deze unieke blend is speciaal samengesteld om de geest te helpen kalmeren en emotionele trauma's uit het verleden los te laten, waardoor iemand de vrijheid krijgt om naar zijn hoogste potentieel te streven.

 2. DIVINE RELEASE

Divine Release Essential Oil is een blend van: Royal Hawaiian Sandalwood, Roman Chamomile, Frankincense, Melissa, Geranium, Grapefruit, Blue Cypress, Hinoki, Helichrysum, Bergamot, Rose, Ledum, en Angelica essentiële oliën. Deze oliën  staan bekend om hun vermogen om emotionele blokkades uit het verleden op te heffen en gevoelens van angst, stress, angst en emotionele trauma's te helpen verlichten.

 

 3. JOY

Joy Essential Oil is een blend van: Bergamot, Ylang Ylang, Geranium, Citroen, Koriander, Mandarijn, Jasmijn, Kamille, Palmarosa en Roos essentiële oliën. Deze blend is een prachtige complementaire mix van oliën. Bij inademing roept het herinneringen op aan geliefd zijn, vastgehouden worden, liefdevolle tijden delen, voelen en openen van die blokkades in ons leven waar we ons misschien hebben afgesloten voor liefde of het ontvangen van liefde of liefde voor onszelf. Bij verdriet sluiten de adenoïden en de bijnieren zich af; vreugde opent deze klieren.

 

 4. TRANSFORMATION

Transformation Essential Oil is een blend van: Citroen, Pepermunt, Salie, Sandelhout, Idaho Blauwspar, Heilige Wierook, Kardemom, Palo Santo en Ocotea essentiële oliën. Veel van de oliën in deze blend zijn krachtig energetiserend en stimulerend voor de bewuste geest, waardoor de nodige ondersteuning wordt geboden om veranderingen door te voeren, vooral mentale en emotionele veranderingen.

 

 5. T.R. CARE

T.R. Care Essential Oil Blend is gemaakt met Roomse Kamille, Mandarijn, Lavendel, Bergamot, Ylang Ylang, Frankincense, Valeriaan, Blauwe Cipres, Oranje, Royal Hawaiian Sandalwood, Sacred Sandalwood, Geranium, Black Spruce, Davana, Rue, Jasmine, Angelica, Cedarwood, Helichrysum, Hyssop, Spaanse Salie, Citrus Hystrix, Patchouli, Black Spruce, White Fir, Blue Tansy, Vetiver, Koriander, Bergamot, Roos, Citroen, Kaneelbast, Palmarosa, Duitse Kamille, Grapefruit, Spearmint, en Ocotea essentiële oliën.

Deze blend bevat oliën die bekend staan om hun vermogen om nerveuze spanningen te kalmeren en te helpen verlichten.

 

Wat is 1 van de manieren hoe je deze collectie kunt gebruiken?

Met een dagelijks protocol; gebruik deze oliën elke ochtend bij het wakker worden en elke avond voor het slapen gaan.

Freedom Release Collection Dag 1-31:

  1. Freedom: breng 1-3 druppels aan op de onderkant van elke voet (of doe in schoenen)
  2. Joy: breng 2 druppels aan op het hart
  3. Transformation: breng 1-3 druppels aan op elke pols
  4. Divine Release: breng 1-3 druppels aan op de slapen of kruinchakra
  5. T.R. Care: breng 1-3 druppels aan op de randen van elk oor.

 

Houd in gedachten dat de meeste van deze essentiële oliënniet voorverdund zijn met een draagolie.  Heb je een gevoelige huid dan is mijn advies om de oliën te verdunnen. 1 druppel essentiële olie verdunnen met 4 druppels draagolie.  Een draagolie kan elke koudgeperste olie op basis van zaden zijn (idealiter biologisch en ongeraffineerd). Dit omvat de meeste bakolie, zoals kokosolie, avocado-olie en olijfolie. Persoonlijk gebruik ik graag sesamolie (in de winter), druivenpitolie en de V6-draagolie (van Young Living). Dit is de beste manier om je essentiële oliën te verdunnen voor plaatselijk gebruik.

 

 

Een andere manier om deze fantastische oliën te gebruiken is met de Aroma Freedom Techniek!  Laat deze oliën jou helpen je blokkades uit de weg te ruimen. Echt waar!!!!! Ben je toe aan verandering? Loop je al een poosje bij een hele goede therapeut maar blijf je steken? Gebruik de oliën om je weer op weg te helpen!  Wil je nu eindelijk verder met een thuisstudie die je hebt aangeschaft met het STAP-budget......maar bliijf je het voor je uit schuiven?

Boek een sessie bij mij en echt ik help je resultaten te behalen.  De tijd is nu om verder te gaan met transformeren. Neem de volgende stap.  Ik loop naast jou zolang je dat nodig hebt.

Van 14 november tot en met 1 december geven Bianca, Monique en ik weer een Aroma Reset Training!

De training was weer een succes, ik vind het zo fijn om alle ervaringen te horen van eerdere deelnemers.

Hoewel december voorbij is en we al een poosje in 2024 zitten is de training nog steeds actueel!!

Dus wacht niet langer en leer met ons hoe je makkelijker je stress kunt reguleren.

In deze training leren we jou alles omtrent stress, en het verlagen daarvan voor en tijdens de komende decembermaand.

We leren je over het limbisch systeem en hoe geur op een positieve manier onze hersenen kan beïnvloeden.

 

 

AFT 2-Luik

€ 195,00

AFT 2-Luik

€ 195,00

Gebruik de kracht van de volle en nieuwe maan, laat de energie voor je werken i.p.v. tegen je.

Een 2-luik: de eerste sessie staat in het teken van loslaten, eens en voor altijd de beperkende gedachten vrijlaten. In de 2 de sessie verankeren we jouw hartsverlangen 

De tijd tussen de 2 sessies gebruik je om ook daadwerkelijk los te laten door o.a. dagelijks je powerpose met affirmatie te doen. De begeleiding is 1 op 1 via whatsapp, telegram of voxer,  zodat we er voor zorgen dat je je doelen behaald. 

 

De sessies zelf gaan via zoom of live op locatie. Zolang het weer het toelaat is het heerlijk om naar buiten te gaan. Omring je met de geneeskracht van de natuur ♥️.

 

 

Zolang de Freedom Release Collectie op voorraad is, gebruik ik deze fantastische oliën!! Hiermee stel ik jou in staat sneller te shiften, oude patronen te doorbreken, of om je angsten te aanvaarden en los te laten.  Na de sessie stellen we samen een stappenplan op voor 7 dagen. Elke dag hebben we een kort contactmoment om te kijken hoe het met je gaat en of jij je aan je stappenplan houdt.  De blokkades zijn uit de weg, het is aan jou om stappen te maken.

Freedom Release