Seed to Seal

Young Living is de ENIGE leverancier van essentiële oliën ter wereld die eigen boerderijen heeft....dit is best uniek. Het verkrijgen van de oliën noemen zij het 'Seed to Seal' proces.

'Seed to Seal' wil zeggen dat Young Living de kwaliteit van de olie geheel in eigen hand heeft: van het geplante zaadje tot aan de verzegeling van de dop op het flesje. Alles wordt in huis gedaan, zonder uitbesteding.

Zo zijn geen derde partijen bezig met de oliën en kun je dus altijd zicht houden op wat ermee gebeurt.

Alles wordt biologisch geteeld, de destillatie is zuiver zonder chemicaliën en er wordt niks synthetisch aan toegevoegd. Young Living essentiële oliën worden aan strenge procedures en maatstaven onderworpen om de kwaliteit te garanderen.

Young Living heeft dan ook 22 eigen boerderijen (incl. een aantal zusterboerderijen) wereldwijd die ook met 'Seed to Seal' werken. Je mag, als je wilt, helpen op de boerderijen of langskomen om te kijken hoe het er daar aan toe gaat, hoe geweldig is dat? Menigeen van ons is al op minimaal 1 boerderij geweest, en heeft het hele Seed to Seal proces van dichtbij mogen aanschouwen.

Wil je nog meer informatie hebben hoe Young Living de oliën allemaal produceert en wat hun 3 standards inhoud? Neem dan maar een kijkje op www.seedtoseal.com