Wie ik ben?

De eerste keer dat ik in aanraking kwam met essentiële oliën was in 2018. Ik was op zoek naar meer in mijn leven, iets om me te helpen helen (hoewel ik nog niet wist dat ik wilde helen). Ik volgde verschillende cursussen en workshops waarin kruiden, essentiële oliën, healing modules langs kwamen en ik vond het geweldig!!!

Het klikte meteen voor mij, ik wist dat ik iets had gevonden waar ik van hield! Toen had ik er nog geen idee van dat mijn leven drastisch zou gaan veranderen. .... Mijn geestelijke gezondheid is/was een van mijn obstakels in het leven.

Ik heb in angst geleefd sinds mijn vroegste jeugdherinnering. Leven in constante angst veroorzaakte depressies, hyperventilatie aanvallen en zelfmoord neigingen (in mijn geval).

In mijn leven ben ik veel nieuwe avonturen aangegaan, maar door angst stopte ik vaak voor ik bijvoorbeeld opleidingen had afgerond.

In 2019 startte ik met de opleiding  AROMA FREEDOM TECHNIEK.

In week 4 werd ik ziek. Van de ene op de andere dag werd ik doof aan mijn rechterkant en mijn evenwicht aan mijn rechterkant was volledig weg. De oliën, mijn familie, mijn olievrienden, de aromavrijheidstechniek hebben mijn leven gered! Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds doof aan één kant en als ik niet naar mijn lichaam luister is mijn evenwicht weer van slag en komen de angsten weer terug. Maar ik leef mijn leven voluit  en zie het als mijn missie om andere vrouwen te helpen die ook veel meemaken en die hulp nodig hebben om hun leven anders in te richten. Voor mij is dat 3 of 4 dagen werken en de andere dagen rusten.  Wat zijn jouw belemmeringen in het leven waar je hulp bij nodig hebt? Het kan zo simpel zijn als slapen of misschien ben je nerveus als je een presentatie moet geven, of je altijd een zeurende buikpijn en je weet wel waar het van komt maar bent bang om iets nieuws te proberen want stel je voor dat het werkt.....

Ik begrijp je, ik heb in dezelfde situatie gezeten. Wanneer jij zover bent, vraag mij om hulp en we beginnen vandaag nog.

p.s. Vergeet niet om hulp vragen is iets om trots op te zijn!

Veel liefs, Martine 

En ik heb nog veel meer van mijn leven dat ik met jullie kan delen (mijn onvruchtbaarheid, gastric bypass, en andere avonturen die ik allemaal heb beleefd :):):)