• Heb jij de zonnestralen van deze week al bekeken?

Wie ik ben?

Ja dit ben ik😃.

Een prachtige vrouw geboren in 1975, sinds 2010 ben ik getrouwd en woon ik in de kop van Overijssel. Kijk ik naar links dan zie ik Friesland liggen en kijk ik naar rechts dan zit je zo in de fantastische Weerribben!

Ik hou van avontuur in mijn leven, het is zeker niet saai geweest tot nu toe😉. Mijn passie is het helpen van mensen en dan vooral vrouwen en kinderen. Sinds een aantal jaren ben ik ontspannings masseur en heb ik verscheidene trainingen en cursussen gevolgd op het gebied van massage, aromatherapie en kruiden kennis.

Met de andere tak van mijn bedrijf : Oase Onderweg kwam ik bij de mensen thuis om ze o.a. een massage te geven.

12 april 2019 ben ik plotseling doof geworden aan mijn rechterkant, hierbij is ook mijn evenwichtsorgaan compleet uitgeschakeld. Hierdoor ben ik behoorlijk aangetast in mijn dagelijks leven. Het heeft me ook meer dan een jaar gekost om het te accepteren en ermee om te gaan. Lichaam, geest en ziel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en ik weet als geen ander hoe moeilijk het soms kan zijn!

Daarom heb ik HappyHealth-Kado in het leven geroepen. Het geeft mij een nieuwe kans om mijn brood te verdienen, goed voor mezelf te zorgen en tegelijkertijd datzelfde door te geven aan jou! 

Depressie, angstaanvallen, onvruchtbaarheid, doofheid, evenwichtsstoornissen, gastric bypass, baarmoeder verwijderen, ik heb het allemaal meegemaakt dus voel je vrij en veilig om bij me aan te kloppen als je iemand nodig bent die naar je luistert.

Elke dag is een nieuwe dag en weet dat dat ook voor jou zo is!

Jij bent de held van je eigen leven ♥️