• Hoe ontvang jij meer overvloed in je leven?

Overvloed ontvangen

Gepubliceerd op 10 januari 2021 om 09:04

#Abundance

 

Ik heb onlangs een bericht geplaatst op instagram over de abundance challenge. Overvloed aantrekken, wie wil dat nu niet. Het klinkt haast magisch, gebruik een olie en je zult rijkdom ontvangen….. net als de wet van de aantrekkingskracht, gooi het in het universum en het word voor je gefixt….. Ik heb hier zelf veel moeite mee (gehad) om te denken dat het leven zo eenvoudig kan zijn. Wat ik wel heb ervaren is dat mijn leven eenvoudiger, voller, plezieriger, onverwachter, is geworden en ja ik heb heel veel zegeningen mogen ontvangen! Maar niet op de manier waarop je dat verwacht wellicht.

Dat is voor mij een belangrijke les geweest (en nog steeds): Vraag en je zult ontvangen. (Mattheus 6: 19-34 en 7:7-12). Iedereen mag vragen, ik ben niet belangrijker of minder belangrijker dan iemand anders.

Maak je geen zorgen over de dag van morgen, zoek liever eerst het koninkrijk van God. Het gaat er niet om dat jij je verlanglijstje inlevert bij God, de Bron of de Alwetende, het gaat erom dat jij gerust mag vragen wat je nodig bent en er dan ook op vertrouwd dat het je gegeven zal worden, en daarmee mag jij je zorg loslaten. Je hebt gevraagd wees nu klaar om te ontvangen; je krijgt het in 9 van de 10 keer in een andere vorm dan je verwacht😉 dat dan weer wel.

Vertrouwen, vertrouwen, vertrouwen, vertrouwen, ook al is je vertrouwen vaak beschaamd, blijf je best doen om te vertrouwen.

Vertrouwen is mijn terugkerende woord in dit leven……

Tel je zegeningen 1 voor 1, een hele bekende uitspraak en hij hangt bij mij aan de muur! Wees dankbaar voor alles wat je meemaakt in je leven (ook de shitty stuff) 1 voorbeeld: Ik vind mezelf nu gezegend en dankbaar dat ik onvruchtbaar ben; als ik wel kinderen had gehad dan was mijn leven nu een stuk zwaardeer geweest met mijn huidige gezondheid. Is dit makkelijk geweest om te accepteren en te leren? Nee! Dat heeft me 10 jaar gekost.

Je leven gaat niet over rozen, soms moet je heel vaak door stiekelbosjes om bij die ene mooie open plek in het bos te komen, dat is niet erg!

 

In o.a. de Bijbel kun je ook terugvinden hoe fijn het is om te geven en niet alleen om te ontvangen.  Wil jij meer liefde ontvangen in je leven? Geef dan meer liefde.

Wil je meer vreugde en plezier ervaren? Geef dan meer vreugde en maak meer plezier en je zult meer van hetzelfde aantrekken.

Wil je meer rijkdom ontvangen? Geef vrij van je eigen rijkdom, dat hoeft geen geld te zijn als je dat niet kunt missen maar misschien heb je tijd over of kun je een maaltijd voor iemand koken of heb je kleding over die je niet meer draagt en kun je daar iemand gelukkig mee maken.

Hoe meer je geeft hoe meer je ook kunt ontvangen. Geld is niet vies of fout het gaat erom hoe jij ermee omgaat. Geef en je zult ontvangen.

 

Maar hoe kun je dan nu de olie Abundance hierbij gebruiken zodat je makkelijker zegeningen ontvangt in je leven?

 

Abundance (een mix van essentiële oliën) is een voorbeeld van de ware kracht van synergie.  Samen worden alle componenten van de olie in trilling uitvergroot, waardoor de wet van de aantrekkingskracht en de energie en de frequentie van de welvaart en de overvloed worden gecreëerd.

Ingrediënten: Orange, Frankincense, Patchouli, Clove, Ginger, Myrrh, Cinnamon Bark, Black Spruce.

Bron: Essential Olis pocket reference 8ste editie

Gebruik tips:

Door haar te diffusen, of via een zelfgemaakte inhaler in te ademen. Smeer haar verdund aan  op je lichaam, 1 druppel abundance, 1 druppel draag olie, breng 1-2 druppels aan op je hart of aan de binnenkant van je polsen, in je nek, slaap of op een eigen plek naar keuze.

Wil je de Abundance bekrachtigen? Spreek dan een gebed, affirmatie uit terwijl je de olie aanbrengt of inademt.  Geloof in waar je om vraagt!

" I believe it to Receive it." 

Sta bewust stil bij wat je graag wil ervaren en bereiken. Een mooie oefening/houding die je hierbij kunt doen is de powerpose! Deze techniek gebruik ik tijdens de Aroma Freedom Sessies die ik geef.

De powerpose is ontwikkeld om je gevoel van zelfvertrouwen en veiligheid te vergroten. Essentiële olie inademen tijdens deze oefening versterkt de werking, mocht je even geen olie bij de hand hebben, spreek dan wel gewoon je affirmatie uit en doe je oefening, het geeft je kracht en je kunt er weer tegenaan.

 

 

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Berend
2 maanden geleden

Mooie uitleg! Dankjewel!